NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON ŠTO JE PREKINUO SARADNJU SA GORANOM IVANIŠEVIĆEM: "Volim te"

I ta saradnja je završena.

  • Zabava

  • 27. Mar. 2024  27. Mar. 2024

  • 0

Novak Đoković prekinuo je saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem nakon šest godina.

Đoković se emotivnom porukom oglasio na Instagramu i zahvalio se hrvatskom treneru sa kojim je sarađivao od Wimbledona 2018. godine.

"Sećam se tačno trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan i ja smo tražili da bude inovativniji i da donesemo magiju u naš duo. Zapravo ne samo da je on doneo servis, već i mnogo smeha, zabave, godinu na mestu broj 1, rekordna postignuća i još 12 grand slam titula (i nekoliko finala) do danas. Da li sam pomenuo i malo drame? Nolefam će znati“, poručio je Đoković, ali se na tome nije zaustavio.

Pojasnio je šta ih je zauvijek vezalo.

"Goran i ja smo odlučili da prestanemo da radimo pre nekoliko dana. Hemija na terenu ima uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvek bilo snažno kao kamen. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da pored toga što smo osvajali turnire zajedno, da smo imali i veliku bitku u 'Čoveče, ne ljuti se' pored toga godinama. I taj turnir nikada ne prestaje za nas.

Šefinjo, hvala ti na svemu moj prijatelju. Volim te“, poručio je Đoković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...