BIVŠI 007 PIERCE BROSNAN: Mijenjao mišljenja o tome ko treba preuzeti tu ulogu, a evo šta kaže o najnovijem kandidatu (FOTO)

"Mislim da čovjek ima sposobnosti, talenta i karizme da glumi Bonda", rekao je Brosnan nedavno za The Ray D‘Arcy Show o Tayloru-Johnsonu koji je glumio s njim u filmu "The Greatest" iz 2008. godine.

  • Show

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Potraga za sljedećim glumcem koji će utjeloviti legendarnu ulogu Jamesa Bonda je u toku. A bivši 007 Pierce Brosnan podržao je Aarona Taylora-Johnsona za tu ulogu. On je jedan od mnogih glumaca koji se navodno razmatraju za ulogu koju je posljednje dvije decenije imao Daniel Craig.

image

Aaron Taylor-Johnson (Foto: Profimedia)

 

"Mislim da čovjek ima sposobnosti, talenta i karizme da glumi Bonda", rekao je Brosnan nedavno za The Ray D‘Arcy Show o Tayloru-Johnsonu koji je glumio s njim u filmu "The Greatest" iz 2008. godine.

"Dakle, da, čitao sam vijesti o njegovim mogućnostima da postane Bond, tako da bih se definitivno naklonio tom dečku", rekao je Brosnan koji je o ovoj temi mijenjao mišljenje. Jutarnji list podsjeća da je izjavio da ga nije briga ko će naslijediti ulogu Bonda, a prije samo nekoliko sedmica za tu ulogu je podržao Oscarovca, zvijezdu "Oppenheimera" Cilliana Murphyja.

"Cillian bi napravio veličanstven posao kao James Bond u Tajnoj službi Njegovog Veličanstva", rekao je Brosnan za BBC tada.

Tako su se Murphy i Taylor-Johnson pridružili grupi glumaca koji su kandidati za novog James Bonda, a to su - zvijezda "Happy Valleya" James NortonDamson Idris iz "Snowfalla", Tom HardyHenry CavillRegé-Jean PageRichard Madden i višegodišnji favorit Idris Elba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...