HALILHODŽIĆ DOBIO PITANJE DA LI BI TRENIRAO HAJDUK: "Znate, imam u Splitu puno prijatelja i o čemu smo pričali i..."

(...) na tom planu, ne mogu javno govoriti.

  • Sport

  • 15. Apr. 2024  15. Apr. 2024

  • 1

Nogometni trener Vahid Halilhodžić uvijek je zanimljiv sugovornik. Ovaj put tema je bila njegova trenerska karijera i odgovor na pitanje je li rekao zadnju riječ

Legendarni 71-godišnji trener Vahid Halilhodžić, koji je uoči Svjetskog prvenstva u Kataru dobio otkaz na klupi reprezentacije Maroka, još uvijek nije prebolio tu nepravdu.

Iz svog doma u Parizu javio se za Tportal, a na pitanje je li odlučio otići u trenersku mirovinu kao iz topa je ispalio:

"Od toga dana kad sam napustio Maroko dobio sam jako puno ponuda. Stalno me zovu, ali odlučio sam da do ljeta nijednu ponudu neću prihvatiti. To je sigurno, a nakon toga - ko zna...", kaže Vaha.

A kad je dobioi hipotetsko pitanje o Hajduku, bi li prihvatio njihov poziv, malo je zastao i rekao:

"Znate, imam u Splitu puno prijatelja i o čemu smo pričali i je li bilo nešto na tom planu, ne mogu javno govoriti. Stvarno ne bih o toj temi, ako me razumijete."

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...