LJUBAVNA PRIČA: Kevin Costner odbio je dati ulogu Chrisu Hemsworthu; On je tokom intervjua...

(...) otkrio zašto je odbio jednog od najtraženijih glumaca u Hollywoodu.

  • Show

  • 16. Apr. 2024  16. Apr. 2024

  • 0

Chris Hemsworth je za portal Entertainment Tonight otkrio da nije uspio nagovoriti Kevina Costnera da mu da ulogu u svom nadolazećem filmu. Marvelova zvijezda rekla je da Kevin Costner režira apstraktnu i zanimljivu, malu priču o muškarcu i ženi, u kojoj će istovremeno igrati glavnu ulogu.

"Postoji jedan film čiji sam scenarij pročitao i svidio mi se, pa sam odlučio da želim glumiti u njemu, ali onda mi je netko rekao: 'Kevin Costner igra tu ulogu'", prisjetio se Hemsworth. "Htio bih da mi on bude redatelj. Idući dan sam ga sat vremena pokušavao nagovoriti da mi da ulogu, ali samo mi je rekao da će on glumiti u filmu. Nije mi uspjelo. Nisam dobio ulogu".

Iako nije htio otkriti o kojem je filmu riječ, Hemsworth je rekao da film ima konje te je to razlog zašto se uopće zainteresirao za cijeli projekt. "Moja je žena pročitala scenarij, a voli konje. Kod kuće imamo deset ili jedanaest konja pa mi je rekla: 'Moraš glumiti u ovome'", dodao je Hemsworth.

Prema Varietyju, Costner je tokom intervjua otkrio zašto je odbio jednog od najtraženijih glumaca u Hollywoodu.

"Riječ je o ljubavnoj priči, ali dokle god sam dovoljno mlad da glumim, glumit ću", rekao je Costner. "Chris će morati pričekati. On je tako zgodan i tako dobar. Morat će pronaći vlastitu ljubavnu priču, ali drago mi je da mu se ova sviđa. Ako ikada osjetim da nešto neću moći napraviti, javit ću mu se. On je definitivno jedan od najtraženijih glavnih glumaca trenutno."

Costnera ćemo uskoro gledati i u vesternu Horizon: An American Saga, serijalu koji bi se trebao sastojati od četiri filma. Prva dva filma već su snimljena i izlaze ove godine - jedan će imati premijeru u Cannesu idućeg mjeseca, a drugi dolazi u kina u kolovozu. Ako filmovi budu uspješni, Costner će snimiti još dva nastavka kako bi dovršio cijelu sagu.

Glumačku postavu filmova Horizon čine Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt i Jamie Campbell Bower.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...