ZA 50. ROĐENDAN: David Beckam supruzi posvetio emotivan video, pogledajte kako je nekad izgledala (VIDEO)

Uz video je David napisao dirljive i šaljive riječi svojoj supruzi.

  • Show

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

David Beckham podijelio je video i čestitku za 50. rođendan svoje supruge Victorie. U srijedu je Spice Girl slavila rođendan, a njezini suprug je posvetio objavu svojoj „prekrasnoj ženi”.

Video prikazuje snimke iz Victorijina života, započevši od djetinjstva njihove najstarije djece Brooklyna Romea koji joj kazuju želje za mami za sretan rođendan. Između retrospektivnih snimaka Victorije, David nije mogao odoljeti da se ne osvrne na Victorijinu anegdotu s Rolls Royceom.

David je podijelio isječak iz suprugina djetinjstva gdje ona i njezina sestra Louise poziraju ispred Rolls Roycea njihovog tate. Isječak aludira na trenutak u dokumentarcu Davida Beckhama kad Victoria govori u kameru da je njezina porodica bila „jako vrijedna, radnička klasa”.

David ga je u nevjerici prekinuo i Victoriju i zamolio je da bude iskrena, na što je ona odgovorila da je. Potom je više puta tražio od Victorije da otkrije u kojem ju je automobilu tata vozio u školu.

„U redu. U 80-ima je moj otac vozio Rolls Roycea”, priznala je napokon.

Uz video je David napisao dirljive i šaljive riječi svojoj supruzi.

„Sretan rođendan mojoj predivnoj supruzi. Kako ulaziš u ovaj rođendan, trebala bi pogledati unazad i biti ponosna na to što si postigla i izgradila. Otmjena Spiceica, poslovna žena i, naravno, udala si se za kapetana Engleske”, napisao je David pa dodao emotikon koji plače od smijeha.

„Ali tvoj najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš i učiš... Vole te više nego što riječi mogu izreći, volimo te tako puno. Imaj poseban dan jer ti to zaslužuješ”, poručio je David dalje, pa se osvrnuo na scenu iz dokumentarca kad ga Victoria uvjerava da je iskrena.

image

Victoria Bekcham (Screenshot/instagram/davidbeckham)

„50 i fit. Iskren sam!”, zaključio je objavu.

„Volim vas sve tako puno”, odgovorila je slavljenica u komentaru.

Nadalje u videu koji je kreirao David pokazuju se fotografije s njihovog vjenčanja iz 1999. kada je Victoria nosila Vera Wang vjenčanicu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...