SREBRENIČKI ŽUPNIK FRANJO NINIĆ RAZOBLIČIO TROJKU: "Našu političku raju u Istočnom Sarajevu natjerali su Vučić i Plenković da Izborni zakon BiH moraju dogovoriti u Parlamentu BiH"

"Ne u kafani, mehani, ne po naputku OHR-a ili neke entitetske skupštine..."

  • Mini market

  • 17. Apr. 2024  

  • 2

Mjesni srebrenički župnik fra Franjo Ninić, oglasio se na društvenim mrežama i u potpunosti objasnio današnji potez predstavnika Trojke - Nermina Nikšića i Predraga Kojovića, koji su otišli Miloradu Dodiku na noge u Istočno Sarajevo i tamo dogovorili izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, kako bi preduhitrili Christiana Schmidta.

"Naša politička raja u Istočnom Sarajevu, nakon što su ih OHR, Aleksandar Vučić i Andrej Plenković praktično natjerali da izborni zakon moraju dogovoriti u Parlamentu BiH. Ne u kafani, mehani, ne po naputku OHR-a ili neke entitetske skupštine. Teško je, ali se slušati mora", napisao je na Twitteru fra Franjo Ninić.

Zanimljiva je i slika gdje Predrag Kojović i Nermin Nikšić sjede ispod ikone Svetog Save i pored grba Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...