SRBIJANSKOG FUDBALERA TEŠKO POGODILA (NE)PRAVDA: "Eh, Grci, bivša braćo, ovo vam nećemo oprostiti"

Evropski parlament je otvorio vrata Kosovu za prijem u Vijeće Evrope, a nešto takvo su podržali i predstavnici Grčke, tradicionalnog partnera Srbije na geopolitičkoj sceni.

  • Zabava

  • 19. Apr. 2024  19. Apr. 2024

  • 0

Nemanja Matić je fudbaler koji očigledno jako prati dešavanja na političkoj sceni, posebno što se tiče Kosova. Nakon posljednje odluke na neki način je digao Srbiju na noge.

Iako sportistima ne priliči da komentarišu političke odluke, čini se da je Matiću pukao film i da nije mogao da prešuti na sve šta se proteklih dana dešavalo u Evropskom parlamentu.

Mnogi su sa čuđenjem vidjeli Matićevu poruku na društvenoj mreži X: "Eh, Grci, bivša braćo, ovo vam nećemo oprostiti" i zapitali se šta je razlog.

Evropski parlament je otvorio vrata Kosovu za prijem u Vijeće Evrope, a nešto takvo su podržali i predstavnici Grčke, tradicionalnog partnera Srbije na geopolitičkoj sceni.

Matića je to snažno pogodila te je iskoristio društvene mreže da pošalje poprilično jasnu i znakovitu poruku narodu Grčke.

Zanimljivo da je grčka parlamentarka Dora Bakojani bila ta koja je podnijela izvještaj o Kosovu kojeg je na kraju podržao 131 poslanik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...