O ČEMU PRIČA NENAD STEVANDIĆ: "U Sarajevu moraju znati da ih RS nikada neće napasti..."

Dijelovi establišmenta prosto se dave u mržnji i to su jedini davljenici koji umjesto pojasa za spasavanje traže pušku, napisao je Stevandić

  • Politika

  • 21. Apr. 2024  

  • 20

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić osvrnuo se na posljednja dešavanja u ovom entitetu, kao i reakcije koje su uslijedile.

"Poslije mitinga u Banjoj Luci uslijedile su salve uvreda iz Sarajeva. Dijelovi establišmenta prosto se dave u mržnji i to su jedini davljenici koji umjesto pojasa za spasavanje traže pušku, a sa puškom se još brže tone.

Neko im mora reći da ih RS nikada neće napasti i da ih ambasade i OHR lažu", naveo je Stevandić na Instagramu.

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...