ISTRAGA ZLOČINA: U centru Slavonskog Broda ubijen mladi Ukrajinac

Do sukoba je došlo u apartmanu gdje su bili smješteni kolege i on (rođeni 1990-ih). Po dovršetku očevida, mrtvo tijelo stranog državljanina bit će prevezeno u brodsku bolnicu na odjel patologije kako bi se utvrdile dodatne okolnosti koje su dovele do smrti.

  • Hronika

  • 23. Apr. 2024  

  • 0

U utorak poslijepodne u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj došlo je do ubistva, piše portal SB Online.

Prema neslužbenim informacijama, sve se dogodilo u Starčevićevoj ulici, gdje je ubijen strani državljanin.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske za SB Online rekli su kako je pronađeno mrtvo tijelo, a očevid je u tijeku.

A u utorak poslijepodne PU brodsko-posavska objavila je i sljedeće:

– Postupajući po dojavi, policijski službenici su oko 15:17 sati unutar kuće u Slavonskom Brodu pronašli mrtvo tijelo muškarca. U prostorije policije dovedena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem. Očevid policijskih službenika je u tijeku te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Kako doznaje Danas.hr, navodno je ubijen mlađi ukrajinski državljanin, građevinski radnik. Do sukoba je došlo u apartmanu gdje su bili smješteni kolege i on (rođeni 1990-ih). Po dovršetku očevida, mrtvo tijelo stranog državljanina bit će prevezeno u brodsku bolnicu na odjel patologije kako bi se utvrdile dodatne okolnosti koje su dovele do smrti.

Koji je okidač za zločin zbog kojeg osumnjičenom prijeti višegodišnji zatvor, nije poznato.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...