SPEKTAKL U ENGLESKOJ: Manchester City juriša ka novoj tituli prvaka, pogledajte kako su deklasirali domaćine...

Tim Pepa Guardiole gazi sve pred sobom.

  • Sport

  • 26. Apr. 2024  

  • 0

Manchester City slavio je sa  4-0 (3-0) na gostovanju kod Brighton and Hove Albiona u zaostalom susretu 29. kola engleskog prvenstva.

City je poveo prekrasnim golom glavom iz pada De Bruynea (17), uslijedila su dva pogotka Fodena (26, 34), da bi u drugom poluvremenu mrežu domaćih zatresao i Alvarez (62).

Ovom pobjedom City je stigao na drugo mjesto sa 76 bodova, samo jednim manje uz utakmicu manje od vodećeg Arsenala, a dva više uz također utakmicu manje od trećeg Liverpoola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...