MINISTAR IZRAELA DOŽIVIO TEŽAK UDES: Automobil završio na krovu, stvari iz vozila rasute po putu (FOTO, VIDEO)

Iz kancelarije Ben Gvira kažu da je ministar u dobrom stanju i pri svijesti, ali je prebačen u obližnji medicinski centar Šamir na dalje liječenje.

  • Svijet

  • 26. Apr. 2024  26. Apr. 2024

  • 0

Automobil izraelskog ministra za nacionalnu sigurnost Itamara Ben Gvira doživio je sudar dok je napuštao mjesto terorističkog napada nožem u centralnom gradu "Ramle", saopštila je policija.

Policija je saopštila da su u sudaru učestvovala dva vozila i da su tri osobe prebačene u bolnicu nakon što su lakše povrijeđene, dok je službeni automobil ministra završio na krovu.

altFotografija povrijeđenog izraelskog ministra nacionalne sigurnosti Ben-Gvira nakon saobraćajne nesreće (Foto: Twitter)

Poznato stanje ministra

Iz kancelarije Ben Gvira kažu da je ministar u dobrom stanju i pri svijesti, ali je prebačen u obližnji medicinski centar Šamir na dalje liječenje.

Na slikama sa lica mjesta se vidi da se njegovo službeno vozilo prevrnulo, dok je drugi automobil smrskan ispred. Policija kaže da istražuje uzrok nesreće.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...