ZASTRAŠUJUĆE SNIMKE IZ RUSIJE: Silovit udar ukrajinskih dronova u rusku rafineriju, odjekuju eksplozije...

Ruski mediji priznali su da se dogodio napad.

  • Evropa

  • 27. Apr. 2024  

  • 0

Noćas su ukrajinske snage izvele još jedan uspješan napad bespilotnim letjelicama na rusku rafineriju Slavyansk-na-Kubani u Krasnodarskoj oblasti, pri čemu je više bespilotnih letjelica pogodilo postrojenje. U nastavku pogledajte snimke koje prikazuju kako ukrajinski jednosmjerni napadački dron udara u goruću rusku rafineriju.

Snimka ukrajinskog jednosmjernog napada drona koji je ranije večeras udario u rusku rafineriju Slavyansk-na-Kubani u Krasnodarskoj oblasti, zapalivši postrojenje.

Ruski mediji priznali su da se dogodio napad i da je najmanje 10 ukrajinskih dronova bilo u akciji.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...