BH. KOMPANIJA ŠIRI POSLOVANJE: Od banke kupili objekte propale firme, direktor otkrio namjere...

Zapošljavaju više od 200 radnika.

  • Ekonomija

  • 27. Apr. 2024  

  • 0

Industrija mesa “Semić” Visoko kupila je poslovno-proizvodni objekat u krugu slobodne zone u Topuzovom polju od Ziraat bank BH, čiji vlasnik bila firma Vita life Visoko.

Direktor Esad Semić je potvrdio informaciju o kupovini poslovnog objekta i kazao da firma IM “Semić” Visoko kontinuirano unapređuje svoje poslovanje i teži da građanima ponudi samo najbolje.

-Naš cilj je da na zdravim osnovama stavimo u funkciju sve slobodne kapacitete koji se mogu iskoristiti za poslovanje, a kako bismo povećali broj zaposlenih u našem gradu. Poznati smo po kvaliteti u svim segmentima našeg poslovanja, ali i premium proizvodima koji naprosto nemaju konkurenciju, kazao je direktor Esad Semić.

alt

Industrija mesa Semić, zajedno sa ostalim firmama koje su u vlasništvu porodice Semić, zapošljava više od 200 radnika.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...