BORENOVIĆ POTVRDIO: Stanivuković će biti kandidat PDP-a za prvog čovjeka Banjaluke

Govorio i o planovima

  • Vijesti

  • 28. Apr. 2024  

  • 1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković bit će kandidat PDP-a za ovu funkciju na predstojećim lokalnim izborima.

Izjavio je to večeras lider PDP, Branislav Borenović.

Borenović je rekao novinarima u Banjaluci, prije početka Sabora banjalučkog Gradskog odbora PDP, da će ova partija sa Stanivukovićem kao kandidatom ostvariti veliku pobjedu na lokalnim izborima i da će PDP biti partija broj jedan u Banjaluci.

     Прикажи ову објаву у апликацији Instagram           

Објава коју дели Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Borenović je naglasio da će to biti snažan podstrek i za naredne opšte izbore 2026. godine, dodajući da su u Banjaluci urađeni veliki i kapitalni projekti.

Stanivuković je rekao da je urađeno sve što je navedeno u stranačkom programu za Banjaluku za period 2020–2024. godina i najavio nove ambiciozne planove u programu koji obuhvata period od 2024. godine do 2028. godine.

Stanikvuković je naveo da je u planu izgradnja kolektora na rijeci Vrbas, mosta u mjesnoj zajedniic Dolac, srednjoškolskog centra sa ugostitljskom, politehničkom i građevinskom školom, šetališta uz Vrbas, kao i tramvajskih linija na područiju grada.

Na Saboru je izabran novi Gradski odbor stranke i drugi organi i tijela gradske organizacije.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...