TEŠKA I SLOŽENA SITUACIJA: Vučić za danas najavio vanredno "obraćanje naciji", dvije su glavne teme...

Obraćanje će se održati u 18 sati

  • Regija

  • 29. Apr. 2024  

  • 5

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratit će se danas građanima po povratku iz New Yorka i govoriti o situaciji na Kosovu, rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenim narodima i drugim važnim pitanjima, saopćeno je iz službe za saradnju s medijima predsjednika Republike Srbije.

Obraćanje će se održati u 18 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Srbije.

Vučić je prethodno izjavio "da je situacija po srpski narod veoma teška i složena, te da je sasvim jasno da će velike zapadne zemlje pokušati da izglasaju pomenutu rezoluciju, gotovo po svaku cijenu“.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...