NEOČEKIVANE JUTARNJE TEMPERATURE U BiH: U Tuzli toplije nego u Mostaru i Neumu, a na Bjelašnici...

U Sarajevu sunčano. Dnevna temperatura zraka oko 25 °C.

  • Vijesti

  • 30. Apr. 2024  

  • 0

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro. 

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 6; Široki Brijeg, Sokolac 8; Srebrenica 9; Banja Luka, Bugojno, Ivan Sedlo, Zvornik 10; Bihać, Prijedor, Sanski Most 11; Gradačac, Zenica 12; Livno 13; Sarajevo, Trebinje 15; Doboj 16; Mostar, Neum 17; Tuzla 18; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 948 hPa, za 8 hPa je viši od normalog i lagano raste.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjeren u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Dnevna temperatura zraka od 23 do 29 °C.

U Sarajevu sunčano. Dnevna temperatura zraka oko 25 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...