PONOVNO OKUPLJANJE: Princ Harry dolazi u London, a svi se pitaju samo jedno...

Hari treba da otputuje u London kako bi prisustvovao ceremoniji oblježavanja 10. godišnjice Igara Invictus

  • Show

  • 30. Apr. 2024  

  • 0

Princ Hari uskoro odlazi u London u kojem će biti u isto vrijeme kada i njegov otac, kralj Čarls, što je nekima probudilo nadu za ponovno okupljanje.

Međutim, potencijalni susret između njih će vjerovatno biti kratak jer je kralj 'prilično zauzet', piše Telegraf. 

Biće to njegova prva posjeta Britaniji od početka februara, kada je došao da vidi kralja ubrzo nakon što mu je dijagnostikovan rak.

Princ Hari treba da otputuje u London kako bi prisustvovao ceremoniji oblježavanja 10. godišnjice Igara Invictus u katedrali Svetog Pavla 8. maja.

Podsjećamo, tom prilikom su se otac i sin kratko sastali, a susret je trajao nešto više od pola sata iza zatvorenih vrata u Klarens hausu.

Vojvoda će se bez sumnje nadati da će ponovo vidjeti svog oca sljedeće nedjelje, ako im rasporedi dozvole. Vjeruje se da će Čarls naći vremena da vidi sina ako bude u mogućnosti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...