PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA IZ TESLIĆA: Nasilnik šamarao suprugu i prijetio da će je ubiti lovačkom puškom

Nakon što je izašla iz kupatila i otišla u sobu, ponovo ju je napao, tako što ju je rukama odgurnuo i oborio na pod

  • Hronika

  • 30. Apr. 2024  

  • 0

Okružno javno tužilaštvo u Doboju podiglo je optužnicu protiv Nemanje Ćutkovića zvanog Ćutko (33) zbog nasilja u porodici.

Porodično nasilje u Tesliću prijavljeno je u januaru ove godine.

Naime, on je 15. januara ove godine oko 10 minuta poslije ponoći u porodičnoj kući kod Teslića nakon svađe sa vanbračnom suprugom K.R. koja je otišla i zaključala se u kupatilo, skinuo vrata kupatila, a potom ju je više puta išamarao.

– Nakon što je izašla iz kupatila i otišla u sobu, ponovo ju je napao, tako što ju je rukama odgurnuo i oborio na pod. Dok je oštećena plačući ležala na podu, optuženi joj je povišenim tonom upućivao psovke, a nakon toga je izašao iz kuće i otišao u nepoznatom pravcu – navedeno je u optužnici.

Sutradan je iz porodične kuće uzeo lovačku pušku.

– U prisustvu N.R. koja je čuvala maloljetnu djecu optuženog, uzeo je lovačku pušku i ubacio dva metka, a zatim N.R. rekao da ide ubiti K.S, pa onda sebe. Nakon toga je izašao iz kuće i otišao u pravcu grada, a kod K.S. je izazvao osjećaj straha i uznemirenosti – dodaje se u optužnici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...