AKO ĆETE PREMA TREBEVIĆU: Uprava Javnog preduzeća Sarajevo donijela je odluku o popustu...

(...) na cijenu povratne karte za Trebevićku žičaru.

  • Društvo

  • 30. Apr. 2024  30. Apr. 2024

  • 0

Tako će povodom Međunarodnog praznika rada, cijena povratne karte za Trebevićku žičaru 1. maja iznositi 4 KM. Popust se odnosi na rezidente u BiH i ostvaruje se dobrovoljnim pokazom identifikacionog dokumenta. 

Povodom Vaskrsa, 5. maja cijena povratne karte za Trebevićku žičaru iznosit će četiri KM. Popust se odnosi na rezidente u BiH i ostvaruje se dobrovoljnim pokazom identifikacionog dokumenta. 

Povodom Đurđevdana, 6. maja cijena povratne karte za Trebevićku žičaru iznisit će 4 KM. Popust se odnosi na rezidente u BiH i ostvaruje se dobrovoljnim pokazom identifikacionog dokumenta. 

Iz JP Sarajevo podsjećaju i na radno vrijeme 1. i 2. maja: 

Trebevićka žičara od 9 - 19,

Gradska vijećnica Sarajevo od 9 - 17. 

Bijela tabija od 9 - 17 sati.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...