NOVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA BH. CESTAMA: Žena poginula, druga teško povrijeđena u slijetanju automobila s puta

Tragedija se dogodila kada je peugeot, u kojem su se vozile, sletio sa puta Banjaluka - Teslić oko 13 sati, u mjestu Rujevica, općina Kotor Varoš.

  • Hronika

  • 02. Maj 2024  02. Maj 2024

  • 0

Jedna žena je poginula, a druga je teško povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Kotor Varoša, saznaju "Nezavisne novine". Tragedija se dogodila kada je peugeot, u kojem su se vozile, sletio sa puta Banjaluka - Teslić oko 13 sati, u mjestu Rujevica, općina Kotor Varoš.

Kako "Nezavisne novine" nezvanično saznaju, Kotorvarošanka koja je vozila automobil je teško povrijeđena i prevezena je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, a na mjestu suvozača bila je njena sugrađanka koja je usljed povreda preminula.

U toku je uviđaj ove saobraćajne nesreće, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Saobraćaj se odvija neizmjeničnim propuštanjem vozila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...