HAOS U SUSJEDSTVU: Veliki problemi zbog snažnog nevremena... (FOTO, VIDEO)

Županijski centar izvijestio je da je zbog velike količine kiše koja je pala u kratkom periodu poplavljeno 30-ak podruma

  • Regija

  • 02. Maj 2024  02. Maj 2024

  • 0

Snažno nevrijeme praćeno ledom i velikom količinom kiše pogodilo je Slavonski Brod. Poplavljeni su podvožnjaci i gradske saobraćajnice, piše HRT.

Županijski centar 112 Slavonski Brod izvijestio je da je zbog velike količine kiše koja je pala u kratkom periodu poplavljeno 30-ak podruma.

Poplavljen je podvožnjak u Ulici Eugena Kumičića iz kojeg je izvučeno vozilo.

Županijski centar 112 Slavonski Brod  u popodnevnim satima područje Slavonskog Broda zahvatilo je nevrijeme praćeno...

Posted by Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH on Thursday, May 2, 2024

Kao i ranije za ovakvih nevremena, podvožnjakom Gupčeva-Kumičićeva koji iz centra grada vodi prema naselju Mali Pariz, trenutno nije moguće proći vozilima, prenosi Plusportal.

Zabilježeni su i padovi stabala na pješačku stazu i ceste koja su brzim intervencijama uklonjena.

Na intervencije upućene su žurne službe koje saniraju štetu, piše HRT.

Slavonski Brod se zabijelio od leda, a ulice zaplivale u bujicama od obilne kiše ovog poslijepodneva u kratkom i jakom...

Posted by Radio Brod on Thursday, May 2, 2024

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...