RASKOŠNO VJENČANJE U FRANCUSKOJ: Milijarder (36) za četiri dana slavlja izdvojio nevjerovatnih 20 miliona eura

Slavljeničkom vikendu prisustvovale su brojne poznate ličnosti

  • Šareni svijet

  • 07. Maj 2024  

  • 0

Umar Kamani, osnivač brenda Pretty Little Thing, i model Nada Adelle priredili su nevjerojatno vjenčanje u južnoj Francuskoj koje će se dugo pamtiti. Sa slavljem koje je trajalo četiri dana i obuhvatilo dvije ceremonije, nije čudo da je ovo nazvano "vjenčanjem godine".

Sve je počelo u četvrtak, 2. maja, s glamuroznim partyjem dobrodošlice, a nastavilo se u petak, 3. maja, s ceremonijom na kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti. Subota je donijela tradicionalno indijsko vjenčanje, dok je nedjelja rezervirana za opušteno roštiljanje.

    

Slavljeničkom vikendu prisustvovale su brojne poznate ličnosti, uključujući Naomi Campbell, Christianu Milian, Tessu Thompson, Tamaru Kalinić, te su nastupili i Andrea Bocelli i Mariah Carey.

Nada je zablistala u vjenčanici francuske kuće Dior, koju je kreirala Maria Grazia Chiuri, ističući jednostavnost i eleganciju. Ceremoniju je upotpunio Andrea Bocelli svojim nezaboravnim izvođenjem pjesme The Prayer.

Ovaj spektakl ne bi bio potpun bez romantičnog trenutka zaruka koji je održan 2021. godine, kada je Umar unajmio opernu kuću u Monte Carlu i iznenadio svoju buduću suprugu sa 10 hiljada bijelih ruža i svijećama, piše Večernji list.

Ovo vjenčanje, koje je brže od zvuka bila tema raznih medija, ostat će upisano kao raskošan događaj koji je oduševio mnoge svojom grandioznošću i elegancijom.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...