FRANCUZI IH U ČUDU GLEDALI: Grupa turista iz Srbije oduševljeno plesali usred Pariza uz hit Ace Lukasa (VIDEO)

Malo ćirilice na Champs-Élysées – piše u opisu snimka

  • Estrada

  • 07. Maj 2024  

  • 1

"Nema žurke bez narodnjaka" je dobro poznata rečenica mogla da se čuje tokom praznika čak i u Parizu jer je nasred najprometnije i vjerovatno najčuvenije ulice u francuskoj prijestolnici odzvanjao dobro poznati folkerski hit.

Ulični zabavljač na čuvenom Šanzelizeu zabavljao je ovih dana prolaznike koji su bili raspoloženi da mu ostave novac, a u jednom trenutku kada se masa okupila, nekoliko posebno raspoloženih turista je odlučilo i da mu zatraži muzičku želju.

– Malo ćirilice na Champs-Élysées – piše u opisu snimka na kome se vidi kako Francuz pušta pjesmu Ace Lukasa dok okupljeni turisti oduševljeno skandiraju i igraju...

  

Komentari su različiti, od onih koji se zgražavaju, pa do onih kojima je zabavno i ne vide ništa loše u malo veselja na ulici, piše Blic.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...