OPTUŽENI NEGIRAO KRIVICU: Počelo suđenje za brutalno ubistvo transrodne djevojke u Beogradu

On se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio šutnjom

  • Hronika

  • 07. Maj 2024  

  • 0

 

Ognjen Dabetić (34) je u Višem sudu u Beogradu negirao optužbe da je u junu prošle godine počinio brutalno ubistvo Noe Milivoev (18), čije raskomadano tijelo je pronađeno u njegovom stanu, objavio je Tanjug.

Dabetić je, prema navodima Tanjuga, na pripremnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, rekao da nije kriv, odnosno da navodi optužnice nisu tačni.

Početak suđenja, kada će moći da iznese detaljnu odbranu, zakazan je za 6. jun.

Dabetić je u sud doveden iz pritvora, gdje se nalazi od hapšenja.

On se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio šutnjom, dok je policajcu koji je nešto prije toga došao u njegov stan u centru Beograda priznao da je ubio N.M.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda, u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda – mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način, lišio života N.M. (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...