UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Bokser otišao u kino s porodicom pa brutalno pretukao muškarca (VIDEO)

Stigao sam u kino s djecom, supruga i ja smo sjeli kako bismo pogledali film u miru, ali od početka sam čuo kako viče na ženu. Kako je optužuje, prijeti uvredama i povicima", objasnio je bokser.

  • Šareni svijet

  • 07. Maj 2024  

  • 0

Španski bokser Antonio Barrul još će dugo pamtiti izlazak u kino. Trebao je to biti posve normalan izlazak sa suprugom i djecom, ali uskoro je izbila brutalna tučnjava u kojoj je pretukao muškarca i ostavio ga da leži na podu.

Barrul je nasrnuo na muškarca jer je maltretirao svoju ženu u kinu, objasnio je španskim medijima i potanko ispričao šta se sve dogodilo.

"Nasilje nikad nije opravdano, ni u jednom trenutku ga ne opravdavam, ali maltretiranje žene i djevojke… Stigao sam u kino s djecom, supruga i ja smo sjeli kako bismo pogledali film u miru, ali od početka sam čuo kako viče na ženu. Kako je optužuje, prijeti uvredama i povicima", objasnio je bokser.

Dodaje kako se muškarac smirio, ali nakon samo pola sata počeo je ponovno zlostavljati i vikati na nesretnu ženu:

"Vidio sam da je zgrabio ženu za vrat. Počeo ju je mučiti, ljudi su prišli i u borbi je udario djevojku. Kad sam to vidio, rekao sam mu: 'Odlazi, to je dječji film.' Kad sam mu to rekao, on je sve zaboravio i počeo mi prijetiti, vrijeđati me. Ne čujete to na snimku, ali sam ih zamolio da pozovu osiguranje. Rekao sam to nekoliko puta, ali niko se nije pojavio."

Nažalost, ubrzo je izbila tučnjava, a Barrul je brutalno pretukao muškarca.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...