PIKSI, ENGLEZI KAŽU DA SU KIKSI: Selektor Srbije, pred Evropsko prvenstvo, izabran za najgoreg trenera; Razlog su...

Srbija je na Svjetsko prvenstvo u Kataru otišla sa puno samopouzdanja i pompe, a na EURO 2024. godine srbijanski tim odlazi sa minimalnim očekivanjima.

  • Zabava

  • 07. Maj 2024  07. Maj 2024

  • 0

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nije dobro prošao u tekstu koji je izbacio engleski fudbalski magazin.

Srbija je na Svjetsko prvenstvo u Kataru otišla sa puno samopouzdanja i pompe, a na EURO 2024. godine srbijanski tim odlazi sa minimalnim očekivanjima.

Loše igre u Kataru i kasnije u kvalifikacijama za EURO su spustile očekivanja, a sada je poznati fudbalski magazin “Four Four Two” stavio selektora Srbije Dragana Stojkovića na posljednje mjesto svoje liste.

Rangirali su selektore reprezentacija na Euru i stavili su Piksija na posljednje mjesto. On je 24. na listi, zatim kao 23. slijedi Čeh Ivan Hašek, potom Mihal Probirz iz Poljske, selektor Švicarske Murat Jakin i prvi čovjek struke Slovenije Matjaž Kek.

"U igračkim danima odigrao je 84 meča za Jugoslaviju, Dragan Stojković je preuzeo mjesto selektora Srbije 2021. godine. Vodio ih je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Nekadašnji vezista Crvene zvezde i Olympique iz Marseillea je prije ovog posla radio samo na Dalekom Istoku gdje je igrao za Nagoju i Gvangdžou R&F u Japanu i Kin", piše “Four Four Two”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...