NESREĆA U HRVATSKOJ: Poginuo mladi sportista (28), državljanin BiH teško povrijeđen

Frontalni sudar dva vozila

  • Hronika

  • 09. Maj 2024  

  • 0

U prometnoj nesreći poginuo je Luka Otočan (28), dugogodišnji stolnotenisač, član i potpredsjednik STK Jadran iz Poreča. Prometna nesreća se dogodila u srijedu oko 18,50 sati na državnoj cesti D75 (Novigrad-Poreč).

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, iz smjera Poreča u smjeru Tara te je iz zasad neutvrđenih razloga došlo do frontalnog sudara s teretnim automobilom, njemačke registracijske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji bosanskohercegovački državljanin.

Vozač teretnog automobila njemačkih registracijskih oznaka teško ozlijeđen, a njegov putnik, 22-godišnji državljanin Kosova, lakše ozlijeđen.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka prometne nesreće.

Od Luke su se oprostili iz njegovog kluba STK Jadran:

"Dragi stolnotenisači i prijatelji, nažalost moramo objaviti tužnu vijest da nas je jučer tragično napustio naš kolega i potpredsjednik STK Jadran, naš Luka. Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo.

Luka je bio aktivni stolnotenisač u našem klubu dugi niz godina. Pomagao je treneru i nikad mu ništa nije bilo teško. Pogođeni tugom izražavamo duboku sućut zbog gubitka dragog Luke njegovoj obitelji, rodbini i prijateljima. Pozivamo vas da se snagom svoga duha minutom šutnje sjetite svojih susreta s Lukom te se prisjetite njegovog života čiji smo dio i mi bili.

Dragi Luka počivao u miru Božjem i hvala ti za sve sto si činio za nas!"

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...