SVA NJEGOVA JAVNA OBRAĆANJA SU NA RUBU INCIDENTA: Bahati Aleksandar Šapić razbio građaninu telefon

Šapić se pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je trebalo da govori o uklanjanju splavova.

  • Regija

  • 09. Maj 2024  09. Maj 2024

  • 1

Predsjednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić razbio je danas telefon jednom građaninu na Savskom nasipu.

Šapić se pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je trebalo da govori o uklanjanju splavova, da bi u jednom trenutku krenuo da razgovara sa građanima što je ubrzo dovelo do incidenta, prenosi Nova.rs.

Nakon kratkog razgovora Šapić je krenuo da izlazi iz grupe građana, kada je jedan od prisutnih krenuo da ga snima. U tom trenutku Šapić je uzeo telefon građaninu i razbio ga.

On je pokušao da postavi pitanje do koje godine nelegalni objekti mogu da se legalizuju, na šta je Šapić izuzetno burno reagovao.

Na snimku se čuje kako i kako jedan čovjek kaže da je Šapić krenuo sa prijetnjama, uz nekoliko psovki poslije čega je Šapić iznerviran slomio telefon.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...