"NAJBOLJI SU PRIJATELJI": Rekacija Baby Lasagne kada je srbijanska predstavnica prošla u finale... (VIDEO)

Teya Dora Srbiju predstavlja s pjesmom Ramonda. U velikom finalu u subotu nastupa i Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim.

  • Show

  • 09. Maj 2024  09. Maj 2024

  • 0

Fanove Eurosonga oduševila je reakcija Baby Lasagne nakon što je srbijanska predstavnica Teya Dora prošla u finale Eurosonga.

Kamere RTS-a uhvatile su hrvatskog predstavnika kako se veselio nakon što je Teya Dora prozvana za finale.

"Teya Dora i Baby Lasagna su najbolji prijatelji", "Marko. Kako navija, joooj", "Način na koji Marko navija za Teya Doru je prelijep", pisali su ljudi u komentarima ispod videa koji je na Twitteru pregledan više od 117.000 puta. 

Teya Dora Srbiju predstavlja s pjesmom Ramonda. U velikom finalu u subotu nastupa i Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Večeras je na redu drugo polufinale natjecanja - natjecat će se 16 zemalja od kojih 10 ulazi u finale. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...