SPAJIĆ PRAVDA CRNOGORSKE AMANDMANE: "Srbi nisu genocidan narod, to ne postoji"

Vlada Crne Gore će danas donijeti odluku o podršci Rezoluciji o Srebrenici.

  • Regija

  • 10. Maj 2024  

  • 0

"Na temelju predloženih amandmana na predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, niko ne može reći da Crna Gora osuđuje srpski narod, Srbiju ili Republiku Srpsku", kazao je premijer Crne Gore Milojko Spajić.

"Srbi u Crnoj Gori čine značajan procenat našeg stanovništa i to nikada ne smijemo zanemariti. Za nas Srbi nijesu i ne mogu biti genocidan narod. To i ne postoji. Nijedan narod nije genocidan. Samo radom i rezultatima kakvi su naši - Evropskoj uniji dokazujemo da se vrijedi boriti za Crnu Goru, za Zapadni Balkan i bolje sjutra svih naroda koji žive na ovim prostorima", napisao je Spajić na društvenoj mreži X.

Podsjećamo, Vlada Crne Gore će danas donijeti odluku o podršci Rezoluciji o Srebrenici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...