BOKSERSKI GONG ZA EUROSONG: Nizozemac se prije probe potukao s članom izraelske delegacije?

Eden jedan novinar upitao smatra li da je sa sobom donijela rizik i opasnost za druge takmičare, na šta joj je voditelj rekao da ne mora odgovoriti. Jost je na to rekao: "Zašto ne?"

  • Show

  • 10. Maj 2024  10. Maj 2024

  • 0

Nakon što se pojavila informacija da se nizozemski predstavnik Joost Klein nije pojavio na generalnoj probi za finale Evrovizije, brojni fanovi su izrazili svoju zabrinutost. Društvene mreže su eksplodirale, a na Twitteru neslužbeno se šire informacije.

Pišu kako je došlo do fizičkog obračuna između Kleina i izraelske delegacije. Klein je, kako tvrdi jedan korisnik Twittera, udario člana delegacije jer su se rugali smrti njegovih roditelja.

Joost je, uz devetoro ostalih finalista iz drugog polufinala, prisustvovao konferenciji za medije. Sjedio je pored Izraelke, a sve vrijeme je skrivao glavu ispod nizozemske zastave, na strani lica koja je gledala prema Eden. Kada je ona krenula odgovarati na pitanja, Joost se u potpunosti pokrio preko glave.

Onda je Eden jedan novinar upitao smatra li da je sa sobom donijela rizik i opasnost za druge takmičare, na šta joj je voditelj rekao da ne mora odgovoriti. Joost je na to rekao: "Zašto ne?"

Inače, nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi. Stigao je u dvoranu, ali nije izašao na probu, kad je bio red na njemu. O njegovom izostanku se oglasio EBU.

"Trenutno istražujemo incident koji nam je bio prijavljen, a koji uključuje nizozemskog izvođača. Neće imati probe do daljnjeg. Nemamo drugih komentara u ovom trenutku" izjavili su, prenose "24sata".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...