SPECIJALITET TURSKE KUHINJE: Na brzinu napravite fildžan-burek i iznenadite ukućane… (VIDEO)
21. Apr. 20220
SPECIJALITET TURSKE KUHINJE: Na brzinu napravite fildžan-burek i iznenadite ukućane… (VIDEO)
21. Apr. 20220
IDEALNO KAD SMO SVI NA OKUPU: Na brzinu napravite polagani burek i ne zaboravite jogurt (VIDEO)
01. Apr. 20220
VRIJEME JE ZA SPECIJALITET IZ TURSKE: Na brzinu napravite fildžan-burek, i ne zaboravite jogurt… (VIDEO)
11. Mar. 20220
IDEALNO KAD SMO SVI NA OKUPU: Danas pravimo brzi polagani burek, i ne zaboravite jogurt (VIDEO)
05. Feb. 20221
"DABOGDA SE ZARATILO": Neobičan oblik bureka u beogradskoj pekari izazvao raspravu na mrežama (FOTO)
26. Jan. 20220
SPECIJALITET S ISTOKA: Za ručak napravite fildžan-burek, i ne zaboravite umak od jogurta… (VIDEO)
12. Jan. 20220
KULINARSKI KLASIK SUBOTOM: Danas pravimo brzi polagani burek, i ne zaboravite jogurt (VIDEO)
27. Nov. 20211
AUTOR KULTNE SERIJE "SVI VOLE RAYMONDA" U TAJNOSTI BORAVI U HRVATSKOJ: "Oduševili su me ćevapi i burek"
17. Okt. 20210
SVE SU PITE - PITE, SAMO JE ON - PITAC: Napravite fildžan burek s čudesnim prelivom od jogurta… (VIDEO)
21. Maj 20210
VRLI PITAC NEKI: Danas pravimo izvrsni polagani burek i ne zaboravite jogurt (VIDEO)
07. Apr. 20210
SPECIJALITET TURSKE KUHINJE: Napravite izvrsni FILDŽAN BUREK i oduševite ukućane (VIDEO)
26. Feb. 20210
A, SADA, TRK PO JUFKE U PRODAVNICU: Danas pravimo brzi burek na malo drugačiji način, jelo koje obožavaju sve generacije (VIDEO)
24. Jan. 20210
SVE SU PITE – PITE, SAMO JE ON – PITAC: Danas pravimo slagani burek na poseban način, još kad ga prelijete jogurtom… (VIDEO)
19. Jan. 20211
BUREK U MALOM: Napravite savijaču od mljevenog mesa, specijalitet koji obožavaju sve generacije (VIDEO)
11. Nov. 20200
NIKO MU NE MOŽE ODOLJETI: Danas za ručak napravite šareni burek od gotovih jufki i ne zaboravite jogurt… (VIDEO)
29. Okt. 20200
UKUSNO I BRZO ZA PRIPREMITI: Napravite ovaj hrskavi burek već sutra
30. Mar. 20200
SVE SU PITE – PITE, SAMO JE BUREK PITAC: Danas pravimo domaći polagani burek, nema mu ravna… (VIDEO)
24. Mar. 20200