HAOS U SNSD-u: Dodik raspustio Opštinski odbor stranke u Višegradu

Novi Opštinski odbor treba biti formiran u narednih 90 dana.

  • Politika

  • 29. Jun. 2021  30. Jun. 2021

  • 0

Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik, je raspustio Opštinski odbor te stranke u Višegradu. Ovu vijest je potvrdio predsjednik raspuštenog Opštinskog odbora Pero Petrović, koji je postavljen za povjerenika.

Novi Opštinski odbor treba biti formiran u narednih 90 dana, a razlog raspuštanja su, kako se tvrdi, unutrašnje trzavice koje su, kulminirale na relaciji načelnik Višegrada Mladen Đurović (SNSD) i predsjednik OO Pero Petrović, piše BN TV.

Treba podsjetiti, da je Višegrad lokalna zajednica koja još nije formirala do kraja zakonodavnu vlast, a nema ni budžeta za ovu godinu. Skupštinsku većinu u tom gradu ponovo je okupio SDS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...