PRIPREMITE KANISTERE: Sutra prekid vodosnabdijevanja u nekoliko sarajevskih naselja

Iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" saopćili su da za sutra planiraju radove na uvezivanju distributivnog cijevovoda profila DN 400 mm, usljed čega će doći do prekida vodosnabdijevanja u pojedinim sarajevskim naseljima.

  • Vijesti

  • 10. Avg. 2021  11. Avg. 2021

  • 0

Kako je navedeno, radovi se izvode u sklopu projekta EBRD-a i to na lokalitetu ulice Bulevar Meše Selimovića ugao Alije Kučukalića, te će doći do prekida u vodosnabdijevanju od 21:00 sat sljedećih naselja sa pripadajućim ulicama: naselje Otoka, naselja Čengić Vila I i II, Halilovići, Džemala Bijedića, Dr. Fetaha Bečirbegovića, dio ulice Safeta Zajke i dio ulice Adema Buće.

Kako kažu, normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju u jutarnjim satima po okončanju radova.

Osim navedenog, za sutra je planirana i popravka kvarova u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sisrema u ulicama: Komatin, Safvet-bega Bašagića, Tepebašina, Mustafe Behmena, Barice, Dr. Jusufa Tanovića, Abdurahmana Muharemije, Dolina mira, Splitska, Bjelave, Obhodža, Mali Kačanik, Hošin brijeg i Šerina.

Iz ovog preduzeća su građane pozvali na razumijevanje te naveli brojeve telefona Dispečerskog centra 033 210 707 i 033 220 435, koje mogu pozvati i dobiti sve potrebne informacije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...