TROSTRUKI DOBITNIK OSCARA: Jack Nicholson snimljen nakon dugog vremena, izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Posljednji put kad je viđen bilo je u oktobru  2021. godine, kada je sa svojim sinom Rayem gledao košarkašku utakmicu LA Lakersa

  • Show

  • 14. Apr. 2023  

  • 0

Legendarni glumac Jack Nicholson snimljen je prvi put u posljednjih 18 mjeseci. Paparazzi su ga primijetili dok se opuštao na balkonu svoje vile u Beverly Hillsu. 85-godišnji glumac, trostruki dobitnik Oscara, rijetko je viđen u javnosti posljednjih godina.

Na najnovijim fotografijama Nicholson izgleda neprepoznatljivo. Kosa mu je raščupana, ima dužu bradu nego ranije, a odjeven je u ležernu odjeću - narandžastu majicu kratkih rukava i donji dio crne trenirke.

alt

Zadnji put snimljen u oktobru 2021.

Posljednji put kad je viđen bilo je u oktobru  2021. godine, kada je sa svojim sinom Rayem gledao košarkašku utakmicu LA Lakersa. Ray je jedan od rijetkih s kojima je Jack i dalje u kontaktu. Naime, nedavno su njegovi prijatelji izrazili zabrinutost za Jacka. 

"Njegova kuća mu je kao zamak iz kojeg uopće ne izlazi. Ljudi bi željeli da barem nakratko izađe da vidimo da je dobro. U kontaktu je samo s nekoliko bliskih rođaka i sinom Rayem, no dani druženja su iza njega", rekao je nedavno izvor za strane medije, prenosi Index.hr.

Nije glumio od 2010.

Zadnji film u kojem je glumio bio je How Do You Know iz 2010. Neki izvori nedavno su govorili da se Jack bori s demencijom i da ne može zapamtiti tekst. Međutim, Bill O'Reilly, voditelj Fox Newsa, javio se nakon te izjave i rekao kako su to besmislice. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...