BJELORUSE ČEKA PAKLENA ATMOSFERA: Željo rasprodao još jednu tribinu

Već sada je izvjesno da Bjeloruse očekuje paklena atmosfera, jer su sa Grbavice objavili da je rasprodaja još jedna tribina.

  • Sport

  • 10. Jul. 2023  

  • 0

Fudbaleri Željezničara novu sezonu otvorit će u četvrtak na Grbavici, gdje će u prvom pretkolu Konferencijske lige ugostiti Dinamo iz Minska.

Već sada je izvjesno da Bjeloruse očekuje paklena atmosfera, jer su sa Grbavice objavili da je rasprodaja još jedna tribina.

Nakon što su u nedjelju rasprodani istok i zapad, danas je "planuo" i jug.

- Ulaznice za južnu tribinu su rasprodane! Prodaja ulaznica za sjevernu tribinu vrši se danas do 17.30 sati u Shopu FK Željezničar, a prodaja sutra počinje od 9:30 sati - saopćili su iz FK Željezničar.

Utakmica Željezničar - Dinamo Minsk igra se u četvrtak od 20.30 sati, uz direktan TV prijenos na MY TV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...