NASTAVLJENA POTRAGA ZA DANKOM: Bager kopa na deponiji u blizini Banjskog polja

Deponija se nalazi na Starom banjskom putu, radi se o uzvišenju, a ispod se nalazi put na kom se vidi jedno policijsko vozilo, prenosi naša reporterka.

  • Hronika

  • 01. Apr. 2024  01. Apr. 2024

  • 0

U toku je pretraga deponije koja se nalazi četiri kilometra od mesta Banjsko Polje, odakle je nestala djevojčica Danka Ilić (2).

Tu se nalaze bager i policijsko vozilo, a bager kopa poslednjih sat vremena, javlja reporterka N1.

Deponija se nalazi na Starom banjskom putu, radi se o uzvišenju, a ispod se nalazi put na kom se vidi jedno policijsko vozilo, prenosi naša reporterka.

To je dio terena koji se pretražuje, a ne zna se zvanično, ni nezvanično da li postoji neki trag na mjestu na kom se trenutno traga.

Na licu mjesta nema mnogo policije, a u Banjskom Polju i dalje dežura jedno patrolno vozilo i tu se nalazi policajac koji ne dozvoljava da se priđe bliže kući.

Podsjetimo, sinoć su objavljeni snimci iz Beča na kojima se navodno vidi oteta djevojčica, policija provjerava informacije a u potragu se uključio i Interpol. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...