REIS KAVAZOVIĆ ČESTITAO PESAH: "Neka vam blagdan slobode i nade protekne u radosti"

"Najtoplije čestitke i iskrene želje da dane tog blagdana provedete u zdravlju, miru, sigurnosti i sreći, u okruženju porodica..."

  • Društvo

  • 22. Apr. 2024  

  • 0

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović uputio je danas predsjedniku Jevrejske zajednice u BiH Jakobu Finciju čestitku povodom jevrejskog blagdana Pesaha.

"U povodu Pesaha, blagdana koji Jevreje podsjeća na vrijednost i ljepotu slobode, vama i članovima Jevrejske zajednice u Bosni i Hercegovini upućujem najtoplije čestitke i iskrene želje da dane tog blagdana provedete u zdravlju, miru, sigurnosti i sreći, u okruženju porodica, prijatelja i komšija", kaže se u čestitki.

Kako se dodaje u čestitki reisa Kavazovića, "neka vam blagdan slobode i nade protekne u radosti, uz želju da ga, takvoga, dočekate još mnogo puta".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...