KIM KARDASHIAN U PROBLEMIMA: Zbog ove pjesme izgubila ogroman broj pratitelja u jednom vikendu (FOTO, VIDEO)

Fanovi su u njenim stihovima prepoznali Kim Kardashian.

  • Show

  • 22. Apr. 2024  22. Apr. 2024

  • 0

Kim Kardashian suočava se s popriličnim padom pratitelja na društvenim mrežama nakon što je Taylor Swift objavila osvetničku pjesmu thanK you aIMee u kojoj je velikim slovima ispisala njeno ime.

US Weekly piše da je Kardashian tokom vikenda izgubila 120 hiljada pratitelja na društvenim mrežama te da broj nastavlja padati. Potvrđuje to i stranica InsTrackApp koja pokazuje da je na Instagramu od petka, kad je album s pjesmom izašao, počela gubiti po 20 hiljada pratitelja dnevno. Prije toga broj izgubljenih je bio oko 2000 dnevno.

Također, komentare ispod njenih objava preplavile su poruke s naslovom pjesme u kojoj Swift govori kako ju je izmišljeni lik Aimee zlostavljao godinama. Fanovi su u njenim stihovima prepoznali Kim Kardashian. Inače, Kardashian na Instagramu trenutno prati preko 360 miliona ljudi, prenosi Index.

Pjesma govori o naizgled izmišljenoj svađi koju je Swift imala sa ženom imena Aimee iz svog rodnog grada. U pjesmi Swift opisuje Aimee kao bullyja kojeg su ljudi na kraju slavili i podržavali. "All that time you were throwing' punches, I was buildin' somethin'", pjeva Swift u pjesmi. Odnosno ukratko - dok si me ti pokušavala srušiti, ja sam gradila.

alt

Mnoge je to podsjetilo na situaciju iz 2016. kada su Kim Kardashian i Kanye West umalo uništili reputaciju Taylor Swift. Naime, Kanye je te godine izdao pjesmu pod nazivom Famous, u kojoj je vrlo direktno napao Taylor Swift, a njegova tadašnja supruga Kim tvrdila je da je pjevačica pristala na to i objavila, kako se kasnije doznalo, potpuno izvrnutu verziju telefonskog razgovora Kanyea i Taylor.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...