STARIJA OD NJEGA 11 GODINA: Supruga Zlatana Ibrahimovića oduzima dah, izgleda sve bolje i mlađe (FOTO)

Bila je poznata i uspješna i prije nego je upoznala svog supruga Zlatana. Od drugih žena izdvaja je i njen snažan karakter, radi od svoje 13. godine i trudom je izgradila svoje carstvo.

  • Žena

  • 22. Apr. 2024  

  • 0

Žena Zlatana Ibrahimovića starija je od njega 11 godina, ali kada pogledate njihove zajedničke slike, većina bi rekla da je obrnuto.

Helena Seger nije kao dosta drugih žena poznatih sportaša. Bila je poznata i uspješna i prije nego je upoznala svog supruga Zlatana. Od drugih žena izdvaja je i njen snažan karakter, radi od svoje 13. godine i trudom je izgradila svoje carstvo.

Ipak, njezine posljednje fotografije mnoge su ostavile bez riječi, jer ova plavuša izgleda sve bolje i mlađe! Helenu su paparazzi snimili kako sama uživa u shoppingu u Milanu, a mnoge je iznenadilo jedno - u rukama je nosila torbu iz "Zare", dućana u kojem se mogu pronaći vrlo povoljni komadi garderobe. 

alt

Ovim je potezom, čini se, još jednom pokazala da nije nimalo tipična bogatašica i supruga nogometaša.

imageFoto: Gabriel Bouys/Afp

imageFoto: Jean Marie Hervio/Dppi Via Afp

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...