DODIK PRONAŠAO „KRIVCA“ ZA DEBAKL U NEW YORKU: „Veoma je čudno da je Savjet bezbjednosti dozvolio da se obrati i....“

Željka Cvijanović doživjela je pravi debakl u New Yorku.

  • Mini market

  • 01. Maj 2024  

  • 10

Ne stšavaju se reakcije nakon istupa članice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović na vanrednoj sjednici Vijeća sigurnosti UN-a.

Jutros se oglasio i predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik.

-Željka Cvijanović je na pravi način prezentovala stavove Republike Srpske na sjednici Savjeta bezbjednosti UN-a. Vidljivo je i da su sponzori rezolucije o Srebrenici omogućili da se obrati i nelegalni Šmit, koji opet nije rekao ništa tačno o Republici Srpskoj, ali je veoma čudno da je Savjet bezbjednosti dozvolio da se obrati i Zlatko Lagumdžija.

On jeste ambasador, ali ne može da govori u ime BiH, tamo je predstavljao samo muslimanski narod. Na taj način pokušano je da se omalovaži to što je rekla Željka Cvijanović, ali to nisu uspjeli. Zlatko Lagumdžija nije mogao da nastupi bez usaglašenog stava Predsjedništva BiH. On ponovo na takav način ruši BiH jer ne poštuje njene institucije, a za to krivi druge, poručio je Milorad Dodik.

Podsjetimo, Željka Cvijanović doživjela je pravi debakl u New Yorku.

Više pročitajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...