UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE IZ MOSTARA: Navijači ostavili pogrebne vijence, svijeće i smrtovnice na kojima su ožalošćene "BALIJE" (FOTO)

Kajan je dodao i da su dronovi "ponovo nadlijetali istočni dio grada". 

  • Vijesti

  • 08. Maj 2024  08. Maj 2024

  • 3

Zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sanel Kajan objavio je na društvenim mrežama uznemirujuće fotografije lažnih smrtovnica, upaljenih svijeća i pogrebnih vijenaca koji su osvanuli u istočnom dijelu Mostaru.

Kajan je dodao i da su dronovi "ponovo nadlijetali istočni dio grada". 

"Noćas su u mostarskom naselju Donja Mahala "nepoznate osobe" postavile upaljene svijeće, šahovnice i mrtvačke vijence.

Ovo govori o potpunoj nespremnosti za sprečavanje događaja koji uznemiruju stanovnike.

Također, po Carini, u Cernici, na Bulevaru zalijepili su smrtovnice Veležu, u kojem su među 'ožalošćenim' navedene i Balije.

Dronovima su ponovo nadlijetana naselja u istočnom dijelu grada.

Bošnjaci su u Mostaru ne samo ugroženi, nego i u opasnosti! U ovu situaciju dovela nas je bezidejna, besciljna i poražavajuća politika onih koji se vole predstavljati kao zaštitnici Bosne i Hercegovine, bošnjačkog naroda i zaštitnici pola Mostara, jer su se druge polovine odrekli još 1993. godine", napisao je Kajan.

Da se zaključiti da je riječ o nastavku prepucavanja između dvije navijačke skupine iz Mostara koje je u proteklom periodu prešlo sve granice navijanja i ljubavi prema klubu. 

Podsjećamo, stadion Veleža je iz drona posut kiselinom, a prije toga su naoružani navijači Zrinjskog upali u kuću jednog od navijača Veleža.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...