IAKO SE OČEKIVALO DA ĆE NAVIJAČI ZRINJSKOG ZAPALITI ZASTAVE VELEŽA: Navijači Borca zapalili zastavu Ultrasa (VIDEO)

Debili na stadionima.

  • Šareni svijet

  • 08. Maj 2024  08. Maj 2024

  • 0

U finalu Kupa Bosne i Hercegovine na stadionu Pod Bijelim brijegom večeras je odigran prvi susret između Zrinjskog i Borca, a domaći su slavili rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je Ćuže.

Veoma ružna scena viđena je pred neposredni početak susreta.

Intonirana je himna naše zemlje, a prisutni na tribinama su zvižducima ispratili himnu svoje države.

Sa tribina se čula pjesma "Tiho, Tiho, Teče Neretva", nema više dušo mostova. 

Iako su danas brojni mediji najavili da će Ultrasi zapaliti transparente Red Armyja to se nije desilo. Međutim, navijači Borca, popularni "Lešinari" su se pobrinuli da se ipak nešto večeras zapali.

Navijači Borca istakli u Mostaru transparent "Da se bar nešto navijački večeras zapali", a onda zapalili zastavu Ultrasa, navijača Zrinjskog.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...