TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Beživotno tijelo Slađane Moljević pronađeno u mjestu Blaž

Njen nestanak prijavljen je 30. maja u 19 sati.

  • Hronika

  • 01. Jun. 2024  02. Jun. 2024

  • 0

U mjestu Blaž, nedaleko od Višegrada, pronađeno je beživotno tijelo Slađane Moljević (46), čiji je nestanak prijavljen 30. maja u 19 sati.

Pripadnici Policijske stanice i civilne zaštite Višegrad, zajedno s lovcima i mještanima, su tragali za Slađanom, nadajući se da će je pronaći živu i zdravu.

Međutim, njezino tijelo pronađeno u mjestu Blaž. Nestanak Slađane Moljević prijavljen je u 19 sati 30. maja, nakon što se tog jutra uputila prema šumi u blizini sela. Uviđaj je obavljen, a obdukcija tijela nastradale bit će obavljena u ponedjeljak u Univerzitetskoj bolnici Foča, prema informacijama koje su dostavljene iz Policijske uprave Foča.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...