POSEBNA PRATNJA: Angelina Jolie i najmlađa kćerka oduševile usklađenim modnim kombinacijama (FOTO)

Neodoljivi dvojac ukrao je svu pažnju svojim usklađenim stajlinzima.

  • Žena

  • 18. Jun. 2024  18. Jun. 2024

  • 0

Na najznačajniju večer na Broadwayu, dodjelu nagrada Tony koja se održala u pozorištu David H. Koch u Lincoln centru u New Yorku, glumica Angelina Jolie povela je posebnu pratnju.

Glumica je prošetala crvenim tepihom na 77. dodjeli nagrada Tony zajedno s kćeri Vivienne Jolie. Angelina je izgledala elegantno u nabranoj haljini od plavozelenog baršuna, dok je 15-godišnja Vivienne odabrala vrlo cool plavi smoking prsluk i hlače u istom stilu.

Angelina je na dodjelu pozorišnog Oscara donijela savršenu dozu glamura i elegancije. Izgledala je fantastično u haljini od baršuna. Šivana po mjeri haljina u boji petroleja djelo je Atelier Versacea, a posebno se isticala bogatim materijalom te nabranim krojem koji je savršeno obavijao Angelininu vitku figuru. Stajling je upotpunila satenskim cipelama istog brenda te dodala Briony Raymond starinski prsten od žutog zlata i dijamanta.

  •  

Dekolte haljine otkrio je i detalj koji je mnogima odmah zapeo za oko – Angelininu novu tetovažu. Riječ je i tetovaži malene ptice u letu, nalik vrapcu. Angelina, čija tetovaža nije bila vidljiva u aprilu, kada su ona i kći Vivienne prisustvovale premijeri mjuzikla, također je nosila odgovarajući baršunasti ogrtač, a Vivienne se savršeno stilski uskladila s majkom, prenosi Tportal.

Za najveću večer na Broadwayu, tinejdžerka je nosila čistu bijelu košulju ispod plavoplavog prsluka, te plavozelene hlače i leptir mašnu. Svoj look upotpunila je Converse tenisicama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...