NAKON VISOKIH TEMPERATURA NAZIRE SE KRAJ VRUĆINA: Sutra u Bosni grmljavinsko nevrijeme

Temperatura mora u Neumu u 14 sati iznosila je 27 stupnjeva.

  • Vijesti

  • 21. Jun. 2024  

  • 0

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost.  Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 21 stupanj, Sarajevo 33, Bugojno i Sanski Most 34, Drvar, Gradačac, Neum i Tuzla 35, Mostar 38 stepeni.

Temperatura mora u Neumu u 14 sati iznosila je 27 stupnjeva.

Sutra u Bosni i Hercegovini se prognozira sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Uslijed razvoja konvektivne oblačnosti u poslijepodnevnim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Lokalno je moguća i pojava grada.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine, južnog smjera. U sjevernim područjima Bosne vjetar sjevernog smjera. 
Jutarnja temperatura zraka većinom između 18 i 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 33 i 38 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Razvojem oblačnosti moguć i pljusak sa grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna temperatura zraka oko 37 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...