REMONT U ŽELJEZNIČARU: Plavi se zahvalili sedmorici fudbalera na saradnji

Narednu sezonu sarajevski klub kreće sa mnogim promjene i u igračkom kadru. Željezničar se odlučio i okončati saradnju sa čak sedmoricom igrača.

  • Sport

  • 25. Jun. 2024  

  • 0

FK Željezničar kreće u novu sezonu sa novim trenerom Denisom Ćorićem, a nakon turbulentne prethodne, Plavi su se odlučili da promijene veliki dio igračkog kadra.

Narednu sezonu sarajevski klub kreće sa mnogim promjene i u igračkom kadru. Željezničar se odlučio i okončati saradnju sa čak sedmoricom igrača.

“FK Željezničar se zahvaljuje Nedimu Mekiću, Dženanu Haračiću, Andriji Drlji, Edinu Biberu, Josipu Mijiću, Filipu Dujmoviću i Adonis Bilalu na dosadašnjem angažmanu i želimo im mnogo sreće u nastavku karijera. Posebnu zahvalnost ističemo Nedimu Mekiću i Dženanu Haračiću koji su bili veoma bitan dio Plavih u proteklom periodu, a svojim igrama su doprinijeli učešću u Konferencijskoj ligi prošle godine. Svim pomenutim fudbalerima je istekao ugovor izuzev Andrije Drlje s kojim je potpisan sporazumni raskid. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!” naveli su sa Grbavice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...