DUGOVJEČAN KOMAD: Ovaj model farmerki vole svi i pristaje svakom tipu tijela

Ovaj kroj farmerica s razlogom vole i nose mnogi jer pristaje gotovo svim tipovima tijela, pružajući savršen balans između udobnosti i stila.

  • Žena

  • 28. Jun. 2024  

  • 0

Jedan model koji se posebno ističe i koji, čini se, nikada ne izlazi iz mode su trapez farmerice. Ovaj kroj farmerica s razlogom vole i nose mnogi jer pristaje gotovo svim tipovima tijela, pružajući savršen balans između udobnosti i stila.

farmericefoto: Pinterest

Trapez farmerice su poznate po svom specifičnom kroju koji se širi od koljena prema dolje, stvarajući elegantan i izdužen izgled nogu. Ovaj kroj može činiti čuda za vašu siluetu, naglašavajući struk i izdužujući figuru, što ih čini laskavim i laganim izborom.

     View this post on Instagram           

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Zahvaljujući svom širem donjem dijelu, ove farmerice stvaraju iluziju dužih nogu- a ko to ne želi?

Mogu se stilizovati uz jednostavnu majicu i patike za ležeran, dnevni izgle, ili uz top sa šljokicama i cipele s visokom petom za sofisticiranije, večernje izdanje.

farmericefoto: Pinterest

Za rijetko koji odjevni komad može se reći ovo, ali za farmerice trapez kroja je sigurno: ,,Modni trendovi dolaze i odlaze, ali trapez farmerice su dokaz da neki stilovi jednostavno ne izlaze iz mode''.

farmericefoto: Pinterest

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...