GRAĐANI U SUSJEDSTVU U STRAHU: "Zmije su posvuda"

Četvorogodišnjeg dječaka je prije nekoliko dana ispred kapije porodične kuće ugrizla crna velika otrovna zmija

  • Regija

  • 30. Jun. 2024  

  • 0

Počelo je ljeto, a sa njim čini se, i sezona najezde zmija. Ovog puta, mještane Šapca (Srbija) zaprepastila je jedna zmija koje se tokom noći vijugavo kretala ka jednom automobilu.

Kako se navodi u objavi stranice "Šabačke vesti" zmija je viđena u blizini centra grada.

"Ovo je jezivo prosto šta se događa. Ovih stvorenja je svuda po gradu. Gdje su nadležni za ove stvari i šta se dešava da li je moguće", navodi se u opisu objave.

Sa objavljene fotografije ne može se razaznati koja vrsta zmije je u pitanju, ali se vidi se se jednim dijelom obmotala oko točka automobila.

Kako navode građani Šapca, ovo nije prvi, a vjerovatno ni posljednji put da nalete na zmiju nasred ulice.

Podsjetimo, četvorogodišnjeg dječaka je prije nekoliko dana ispred kapije porodične kuće u selu Draškovac kod Leskovca, gdje se igrao sa sestrama ujela crna velika otrovna zmija, piše Blic.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...