ZVIJEZDA UNITEDA OBJAVILA BIZARNU FOTOGRAFIJU: Na godišnjem ga čuva vojnik s kalašnjikovom

Tamošnje lokalno stanovništvo s oduševljenjem je dočekalo zvijezdu europskog nogometa

  • Sport

  • 01. Jul. 2024  

  • 0

Marokanski reprezentativac Sofyan Amrabat, koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Manchester Unitedu, godišnji je odmor - za razliku od većine svojih kolega koji odmaraju na jednoj od brojnih luksuznih destinacija - odlučio provesti u divljem srcu Afrike, točnije Tanzaniji.

Tamošnje lokalno stanovništvo s oduševljenjem je dočekalo zvijezdu europskog nogometa, a i sam nogometaš se putem društvenih mreža zahvalio na toploj dobrodošlici.

Kako god, u moru fotografija koje je Amrabat objavio s godišnjeg odmora, jedna se nekako ističe. Na spomenutoj fotografiji nogometaš sjedi za stolom, ispred njega je voće, sokovi i energetski napitak, a iza - vojnik naoružan kalašnjikovom.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Sofyan Amrabat (@sofyanamrabat)

Inače, prema pisanju engleskih medija, Manchester United neće aktivirati opciju otkupa njegova ugovora te bi se on trebao pojaviti na pripremama Fiorentine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...